Wij zoeken een PHP programmeur

Even voorstellen… Manon Bruinekreeft afstudeerder online marketing

manon bruinekreeft

Na 3 jaar in de schoolbanken gezeten te hebben en een half jaar ervaring te hebben opgedaan bij LVB Networks is het tijd om te gaan afstuderen. Dit ga ik doen bij E-difference. Mijn naam is Manon Bruinekreeft, ik ben 21 jaar en studeer Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Een van de redenen dat ik specifiek een afstudeeropdracht zocht die op online gericht is, is omdat ik een eigen website heb en daardoor erg veel bezig ben met online marketing en communicatie. In november 2009 heb ik mijn eigen modeblog opgericht.

Voor een opdrachtgever ga ik onderzoeken hoe zij meer de dialoog aan kunnen gaan via online communicatie en online PR. Ik vind het erg interessant om te onderzoeken hoe de relatie met de klant het beste aangegaan kan worden en hoe je online een ‘autoriteit’ binnen je vakgebied kunt worden. Tegenwoordig wordt het verspreiden van goede content steeds belangrijker, het kan je onderscheiden van de massa en tevens een toegevoegde waarde bieden. Maar ook het bereik van de verzonden informatie wordt steeds groter waardoor je nieuwe doelgroepen kunt bereiken.

De komende maanden hoop ik hier alles te leren over de online wereld. Ik zal via deze blog delen wat ik leer en ontdek tijdens mijn afstuderen.

5 Reacties op “Even voorstellen… Manon Bruinekreeft afstudeerder online marketing”

  1. Leuk, veel succes Manon! Waarom kan ik niet stemmen op het artikel? Kan niet klikken op de sterretjes?

  2. @Patrick: Bedankt voor de waarschuwing, we merken nu dat de plugin problemen heeft in Firefox en Internet Explorer. Wordt aan gewerkt!

  3. Internet explo-what? :) Ik gebruik Chrome OSX

  4. @Patrick: ik moest het ook even afstoffen en aanzwengelen ;) Wij werken hier vooral met Chrome en Rockmelt, vandaar dat het niet was opgevallen. Wordt aan gewerkt!

  5. Peter zegt:

    Veel succes en neem WellVit gerust mee in je onderzoek.

Reageer